23 грудня 2017субота, 14:30–16:30
Адреса:
Національний науково-природничий музей НАН України
вул. Богдана Хмельницького, 15
Контакти організаторів:
Довідки: 0636164956
Місто: Київ
Теги: дієтологія, лекція
Коли дієтологи, популярні сторінки у соціальних мережах, ведучі кулінарних шоу та наші бабусі не можуть дійти згоди в питанні здорового харчування – на допомогу приходять суворі факти науки. Ми познайомимо Вас з реальними дослідженням шкідливості та корисності продуктів харчування, навчимо фільтрувати інформацію у вирі реклами та некомпетентності й, можливо, трішки зламаємо навіяні медіа стереотипи. Дізнаємось чому не варто боятися продуктів біотехнології, чому “органічні” продукти становлять небезпеку для нашої планети, як речовини промарковані літерою Е рятують людям життя, скільки треба їсти чорниць, щоб покращити зір, який цукор корисніший, чи можна споживати цукрозамінники, які з суперфудів покращать Ваш раціон, а які лише спустошать гаманець. Будемо куштувати кіноа та готувати харсову добавку Е140 зі шпинату. Здійснимо ряд хімічних, ботанічних та кулінарних експериментів, перевіримо якість традиційних продуктів нашого столу й весело проведемо час.
Вартість – 100 грн для дітей, 120 грн – для дорослих.
Вік: умовно 10+. Повторюємось, що кожна дитина має свої інтереси та специфіку сприйняття інформації. Будуть графіки, аналіз наукових публікацій, терміни, але й інтерактивні взаємодії та інші веселощі.
Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1buvjrBXzvirg1_OiJUVzbPJz6RKKkjRXdgyDDDNC_us/edit#responses
Обговорення