Шість найпопулярніших наукових міфів про продукти та харчування

25 листопада 2015середа, 19:00

Контакти організаторів:
prostir@chasopys.kiev.ua
www.chasopys.ua/events

Місто: Київ


Одним із найбільш сприятливих грунтів для найрізноманітніших міфів, псевдонаукових уявлень та навіть забобонів традиційно є харчування — продукти харчування, принципи харчування, здорове харчування та ін.

25 листопада у креативному просторі «Часопис» разом із сертифікованим фахівцем з якості продуктів харчування Юлією Шулімовою ми продовжимо розвінчувати найпоширеніші міфи в галузі харчової промисловості та фізіології харчування.

food

В рамках зустрічі ви дізнаєтесь про наступне:

  1. Детокс-системи. Чи існують шлаки? Чи допомагає детокс-харчування їх вивести?
  2. Пробіотики, пребіотики і лактобактерії. Чи існують вони в молочній продукції та чи є від них користь?
  3. Гормони і антибіотики в їжі. Звідки, навіщо, як правильно вибрати продукт і які наслідки вживання?
  4. Канцерогени в м’ясній продукції. Що означає заява ВООЗ.
  5. Чи небезпечно їсти несезонні фрукти? Як вони дозрівають на складах?
  6. Глютен і целіакія. Хто в зоні ризику?

Про спікера

Юлія Шулімова — бакалавр біології (КНУ), закінчила Ізраільський технологічний інститут Technion в галузі генетики та біоетики, магістр в галузі якості, сертифікації і стандартизації (НУХТ), сертифікований фахівець в області ISO 9001 ISO 22000 «Управління якістю та безпекою харчових продуктів». Має 2 роки досвіду роботи в галузі молекулярної біології і 1,5 — в області якості на харчових підприємствах. Продовжує співпрацювати як консультант і аудитор якості. Почала займатися комунікаціями. Серед її клієнтів: Qatar Science & Technology Park і Ambronite (синтетичний замінник їжі). Популяризація науки — це хобі для Юлії, вона мріє, що колись в українській науці з’являться гідні GR і PR менеджери.

Вартість: 100 грн (умови Простору включено)
Придбати квиток: тут



На мапі