23 березня 2019субота, 15:30–17:30
Адреса:
вул.Михайлівська, 24в.
Контакти організаторів:
068-960-35-59;
073-073-36-53;
viber 050-503-94-77.
Місто: Київ
🍼 Молоко та кисломолочні продукти – традиційні компоненти нашого раціону. Тим не менше, з їх споживанням пов’язано багато міфів. Чи можна взагалі вважати природнім для нас споживання молочних продуктів? Яким саме продуктам ліпше надавати перевагу? Які є тонкощі приготування домашнього йогурту і чи має це сенс?
.
📝 Під час лекції ми розглянемо:
.
🔹 різні види молочних продуктів та спростування деяких міфів навколо них;
🔹 коли варто обмежувати споживання молочних продуктів;
🔹 на що необхідно звертати увагу при виборі молока, масла, йогурту;
🔹 приготування йогурту в домашніх умовах: чи справді потрібна йогуртниця?
🔹 хто такі молочнокислі бактерії і та де вони ще живуть, окрім йогуртів.
.
👩 Спікер:
.
Олена Лівінська, кандидат біологічних наук, мікробіолог, більше десяти років присвятила науковому дослідженню молочнокислих бактерій в Інституті мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, засновниця інформаційного науково-популярного ресурсу “Мікроб і я”.
📆 Дата: 23 березня 2019, Сб.
🕖 Час: 15:30 – 17:30
📍 Місце: “Жить легко!”, вул.Михайлівська, 24в.
.
‼️👫🐼🎯🎾 Є дитяча кімната!!
.
🆗 Вартість: 200 грн / лекція при бронюванні до 15 березня; 250 грн при бронюванні до 22 березня або 300 грн при оплаті на місці. ☕️ Чай з смаколиками включений)
.
📝 Попередня реєстрація обов’язкова (зателефонуйте або напишіть нам в вайбер, або особисті повідомлення сторінки).
.
☎️ 068-960-35-59; 073-073-36-53; написати нам у viber 📲 050-503-94-77.
Подія на Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/624208041373385/
Обговорення