Біотехнології в кулінарних традиціях світу

11 грудня 2018вівторок, 19:00–21:00

Адреса:
вулиця Обсерваторна 3В
Астрономічна обсерваторія Київського національного університету імені Тараса Шевченка
ІІ поверх, Конференц-зала

Контакти організаторів:
Фб сторінка музею
Сторінка лекторію
Електронна пошта: astromuz.univ (равлик) ukr.net Телефон: 486-39-10

Місто: Київ

Теги: біотехнології, лекція, мікологія, харчування


В рамках роботи лекторію “Далекий і близький Всесвіт” Астрономічної обсерваторії КНУ 5 лекція 18/19 сезону (97 загалом)

За підтримки Головної астрономічної обсерваторії НАН України та порталу “Моя наука”

Лектор: Галеб Аль-Маалі
міколог, науковий співробітник Інституту ботаніки імені М. Г. Холодного

Біотехнології в кулінарних традиціях Світу

Гриби це не тільки печериці чи маслюки. Царство грибів містить десятки тисяч видів від мікроскопічних дріжджів до міцелію, що займає площу в сотні квадратних метрів. Ми зустрічаємося з грибами щодня, бо вони допомагають створювати звичні продукти харчування – хліб, сир, пиво, вино тощо. Всі на зустріч з мікологією – цікавою наукою про гриби!

Вхід вільний


Про лекторій “Далекий і близький Всесвіт

Лекторій розпочав свою роботу у 2007 році і був замислений як один зі способів поширення сучасних наукових знань в галузі астрономії доступною популярною мовою.

Поступово коло тем розширювалось, як і безмежний Всесвіт, що нас оточує. Фізика, історія, біологія, краєзнавство, медицина, космонавтика, археологія, психологія…

Головна особливість Лекторію — лекції читають фахівці, які безпосередньо досліджують проблему. Матеріал подається з мультимедійним супроводом, простою, доступною для розуміння непідготовленого слухача.

Крім того, вітаються всілякі питання та широкі дискусії за темою, що розглядаються



На мапі

Обговорення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *