Інтерактивна лекція “Здорова їжа – шкідлива їжа”

29 квітня 2018неділя, 14:30–16:00

Адреса:
Національний науково-природничий музей НАН України
Богдана Хмельницького 15

Контакти організаторів:
Довідки за телефоном: 0636164956

Місто: Київ

Теги: дієтологія, харчові добавки


Коли дієтологи, популярні сторінки у соціальних мережах, ведучі кулінарних шоу та наші бабусі не можуть дійти згоди в питанні здорового харчування – на допомогу приходять суворі факти науки. Ми познайомимо Вас з реальними дослідженням шкідливості та корисності продуктів харчування, навчимо фільтрувати інформацію у вирі реклами та некомпетентності й, можливо, трішки зламаємо навіяні медіа стереотипи. Дізнаємось чому не варто боятися продуктів біотехнології, чому “органічні” продукти становлять небезпеку для нашої планети, як речовини промарковані літерою Е рятують людям життя, скільки треба їсти чорниць, щоб покращити зір, який цукор корисніший, чи можна споживати цукрозамінники, які з суперфудів покращать Ваш раціон, а які лише спустошать гаманець. Будемо куштувати кіноа та готувати харсову добавку Е140 зі шпинату. Здійснимо ряд хімічних, ботанічних та кулінарних експериментів, перевіримо якість традиційних продуктів нашого столу й весело проведемо час.

Оплата: для дітей (45 грн вхідний квиток до музею (слід придбати у касі музею) + 105 грн вартість демонстрації (оплачуєте на місці проведення заходу на 4 поверсі) = 150 грн;
для дорослих (70 грн вхідний квиток до музею (слід придбати у касі музею) + 80 грн вартість демонстрації (оплачуєте на місці проведення заходу на 4 поверсі) = 150 грн.

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/1zk8SJ0IIKdgofdTAiycT8YTfDceFM_MfEcPZlTG1uxA/edit

Обговорення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *